De Elektricien in Amersfoort en omgeving.

laagste prijs  Direct ter plaatse

laagste prijs  Voor alle elektra storingen

laagste prijs  Ervaren monteurs

laagste prijs  Scherpe tarieven

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

Hulp nodig? Bel ons op 085 019 7695 

De hulp inschakelen van Elektricien Amersfoort?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen.

24/7 Elektriciens beschikbaar

Vakkundige elektriciens

Al onze elektriciens zijn vakkundige en hebben veel ervaring en kennis.

Altijd bereikbaar

Last van een storing in de avond of nacht? Wij zijn altijd bereikbaar.

Direct hulp bij storingen

Wij staan dag en nacht voor u klaar om storingen direct te verhelpen.

Aanleggen van elektra

Naast hulp bij storingen helpen wij ook met het aanleggen van elektra.

Elektricien Amersfoort

Op een zoektocht naar een ervaren elektricien in Amersfoort en omgeving? Wij kunnen u hierbij helpen. Elektricien Amersfoort biedt de beste service aan en dit voor een mooie prijs. U kunt naast installaties ook bij ons terecht voor renovaties en voor het aanleggen van spanning en onderhouden van grote machines. Het is erg vervelend als u een elektra storing heeft. Het is daarom verstandig om dit zo snel mogelijk door een ervaren elektricien te laten repareren. Misschien denkt u dat het u veel geld gaat kosten, maar dit is meestal niet het geval. Er moet vaak maar iets kleins aangepast worden of vervangen worden. Na de reparatie doet uw elektra het weer naar behoren. 

Elektricien Amersfoort kan u helpen bij uiteenlopende werkzaamheden. Installatie, reparatie of onderhoud, wij doen het dagelijks! Ook bij storingen en andere problemen kunt u ons inschakelen. In meer dan 90% van de gevallen kunnen wij direct ter plaatse met een oplossing komen. Doordat onze openingstijden erg ruim zijn, weet u zeker dat u altijd op ons kan rekenen, zelfs in het weekend en de avond zijn wij bereikbaar!

Kwaliteit en service, dat is wat wij belangrijk vinden. Wij weten namelijk als geen ander hoe vervelend problemen met de elektra kunnen zijn. Ons doel is daarom om u zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Onze elektriciens hebben veel ervaring en kunnen daarom iedere klus aan. Dus, heeft u problemen met uw elektra, wilt u de groepenkast laten vervangen of nieuwe bedrading aan laten leggen, wat het ook is, Elektricien Amersfoort staat voor u klaar!

Elektricien in Amersfoort

Onze Elektra diensten

Onze elektriciens zijn van alle markten thuis, hierdoor weten wij exact hoe wij u snel en goed kunnen helpen.

Elektra aanleggen

Wij kunnen u helpen met het aanleggen van elektra voor een nieuwe woning, of deze vervangen of aanleggen in uw huidige woning. Ook zullen wij u hierin vanuit een expert perspectief adviseren. Stroom is immers essentieel. Als u bijvoorbeeld op dit moment niet voorzien was van stroom had u deze tekst ook niet kunnen lezen. Het is bijna onmogelijk om een leven zonder stroom te bedenken. Het is daarom heel vervelend als u een storing heeft aan uw elektra. U wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Misschien bent u van plan om uw elektriciteit zelf te installeren, maar dit raden wij zeker af! Zelf doen kan namelijk een gevaarlijke situatie als gevolg hebben. Zeker als dit niet op de juiste manier wordt gedaan. Onze elektriciens in Amersfoort en omgeving kunnen dit op een zorgvuldige en veilige manier doen. 

Wij werken uitsluitend met professionele elektromonteurs die efficiënt en netjes te werk gaan. Onze elektriciens beheersen over bepaalde skills die super erg van pas komen tijdens een elektra klus. Wij scholen onze elektriciens periodiek met de nieuwste technologische trends. Als bedrijf hebben wij inmiddels jaren ervaring op zak en finetunen wij nog steeds onze werkwijze. De klantervaring is voor ons super belangrijk en onze monteurs verlaten u het liefst met een grote glimlach op uw gezicht. Het is niet zomaar dat we zo geliefd zijn onder de lokale Amersfoorters. Dit is met dank aan onze beste monteurs en onze fijne werkwijze. Schakel ons nu in om uw groepen-, meterkasten te vervangen of te herstellen, stroomstoringen te verhelpen, alarms te installeren en andere elektra klussen. 

Hulp nodig? Bel ons op 085 019 7695 

Stroomstoringen

Heeft u last van een stroomstoring maar is het niet duidelijk wat het probleem is? Onze specialisten weten binnen no-time wat het probleem is en lossen dit op. Een stroomstoring kan in een enkele seconde alles stopzetten. De gevolgen zijn een stuk erger bij een bedrijf. Als bedrijf kunt u geld mislopen als het bedrijf door een stroomstoring te lang stil ligt. Een supermarkt kan in een dag wel duizenden euro’s mislopen. Een storing in uw woning is natuurlijk ook alles behalve fijn. Niemand zit daarop de wachten. Het is geen prettige situatie. Het eerste wat wij aanraden, is om bij de buren na te vragen of zij ook een stroomstoring hebben. Als dit zo is, is er een grote kans dat dit aan het stroombeheer ligt en kunt u dit beter daar eerst aan voorleggen. Maar, als dit niet het geval is, is het probleem alleen bij u. U moet het dan zelf oplossen. Het is aangeraden om dan een professioneel in te schakelen. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer stroom en daar zorgen wij voor! 

Het probleem kan snel opgelost worden, maar het kan ook zo zijn dat uw elektrische bedrading opnieuw aangelegd moet worden. Dit heeft vrijwel altijd met de veiligheid te maken en nieuwe wetgeving. Hoe dan ook komen wij u graag helpen en adviseren wij u ook hierbij. Woont u in Amersfoort of omgeving? Aarzel dan niet langer om ons in te schakelen. 

Hulp nodig? Bel ons op 085 019 7695 

Groepenkast en meterkast

Wilt u uw groepenkast vervangen door een ervaren vakman? Dat is mogelijk bij Elektricien Amersfoort. Een elektra installatie is bijna niet mogelijk zonder een groepenkast. Wat gebeurt er eigenlijk in deze kast? De stroom komt hier binnen en uw elektriciteit wordt daar over uw woning verdeeld. Het kan heel goed zijn dat uw groepenkast niet aan de huidige veiligheidseisen voldoet. In zo een geval kunt u het beste uw groepenkast vervangen. Elektricien Amersfoort kan dat netjes, zorgvuldig en vakkundig voor u doen! Wij kunnen u helpen met allerlei verschillende zaken rondom de meterkast en groepenkast. Vervangen, aanleggen of repareren, wij doen het dagelijks! 

Het is erg belangrijk dat uw meterkast periodiek gecontroleerd wordt, de meterkast in uw woning voorziet namelijk uw hele woning van stroom. Bij een verhuizing of een verbouwing is het controleren van uw meterkast een klus die niet overgeslagen mag worden! Uw meterkast moet wel kritisch bekeken worden, alleen een expert zal problemen kunnen detecteren. Schakel daarom Elektricien Amersfoort in. De professionele elektriciens van Elektricien Amersfoort zijn bereid om u te helpen met het controleren van uw meterkast, en als het nodig is ook het vervangen ervan. Wij hebben jaren ervaring, een snelle en veilige vervanging van uw meterkast is daarom gegarandeerd! Voor vragen, afspraken of spoedafspraken kunt u eenvoudig telefonisch contact met ons opnemen.

Hulp nodig? Bel ons op 085 019 7695 

Kortsluiting

Kortsluiting is ontzettend vervelend, het is dan ook logisch dat u hier snel vanaf wilt zijn. Onze experts staan daarom dag en nacht voor u klaar. Een kortsluiting is al vervelend genoeg, maar de gevolgen daarvan al helemaal. U kunt denken aan een brand als gevolg of elektrische apparaten die kapot gaan of doorslaan. Het is belangrijk dat dit preventief behandeld wordt. Elektricien Amersfoort staat altijd voor u klaar. Wij helpen u graag met het voorkomen en verhelpen van kortsluitingen. De reden van een kortsluiting kan verschillende oorzaken hebben en factoren. Het is van belang dat u een echte expert inschakelt om de oorzaken goed te behandelen. U kunt bij ons terecht. 

Elektricien Amersfoort biedt u hulp aan bij kortsluitingen. We doen dit dan ook op korte termijn. U kunt ons immers 24/7 bereiken. Bij ons staat uw veiligheid op nummer 1. Het is daarom belangrijk voor ons om u zo snel en goed mogelijk te helpen. Met behulp van onze elektriciens bent u verzekerd van minimale schade wat betreft uw elektra. Onze elektriciens zullen de juiste elektriciteitskabels op de juiste manier in uw woning aansluiten, om kortsluitingen te voorkomen. U kunt het beter in één keer goed aanpakken, zodat u in de toekomst geen last meer hebt van kortsluitingen. Ook als u met spoed hulp nodig heeft, komen wij met spoed uw kant op! Maak nu gebruik van onze 24/7 storingsdienst. 

Hulp nodig? Bel ons op 085 019 7695 

ABB
Hager
Katimex
Osram
Steinel

Ons werkgebied in Amersfoort

Wij zijn actief in alle wijken van Amersfoort maar ook als u binnen een straal van 30 kilometer binnen Amersfoort kunt u bij ons terecht. Onze Elektriciens zullen direct naar u toekomen! Ook in de avond staan wij voor u klaar!

 

laagste prijs  Schothorst

laagste prijs  Buurtsdijk

laagste prijs  Liendert Rustenburg

laagste prijs  Eemkwartier

laagste prijs  Randenbroek

 

Elektricien Amersfoort regio
elektricien review

”Snel geholpen en een goede service. Erg tevreden over het vervangen van mij meterkast.”

elektricien review

”Binnen een kwartier stonden zij voor mijn door en is de stroomstoring verholpen. De elektricien had alle benodigdheden bij zich”

elektricien review

”Ik had een elektricien nodig om mijn groepkast uit te breiden. Dit kon direct geregeld worden, bedankt!”

Elektricien Amersfoort met spoed bereikbaar

Een van de meest voorkomende problemen met elektra zijn de storingen. Dit kan een stroomstoring zijn, maar er kunnen zich ook andere problemen voordoen. Wat de oorzaak of het probleem ook is, het is in ieder geval erg vervelend. Wij zullen u hier dan ook zo snel mogelijk mee helpen. Doordat wij meerdere elektriciens in de omgeving Amersfoort beschikbaar hebben, is er altijd een specialist die u kan helpen.

In veel gevallen gebeuren storingen op vervelende momenten. In de avond bijvoorbeeld, als het juist belangrijk is dat de elektriciteit het doet. Gelukkig zult u hier niet lang last van hebben op het moment dat u in de regio Amersfoort woont. Wij staan namelijk ook ’s avonds voor u klaar!

U kunt ons 24/7 bereiken. Bij ons staat uw veiligheid op nummer 1. Het is daarom belangrijk voor ons om u zo snel en goed mogelijk te helpen. Met behulp van onze elektriciens bent u verzekerd van minimale schade wat betreft uw elektra. Onze elektriciens zullen de juiste elektriciteitskabels op de juiste manier in uw woning aansluiten, om kortsluitingen te voorkomen. U kunt het beter in één keer goed aanpakken, zodat u in de toekomst geen last meer hebt van kortsluitingen. Ook als u met spoed hulp nodig heeft, komen wij met spoed uw kant op!

Elektriciens

Elektra in Amersfoort

Het aanleggen van elektra in een woning of bedrijfspand moet altijd erg zorgvuldig gedaan worden. Of het nu gaat om een bestaande woning, nieuwbouwwoning of een groot bedrijfspand, wij weten exact hoe wij te werk moeten gaan tijdens het aanleggen en vervangen van alle soorten elektra. Wij plaatsen ook veel zonnepanelen voor onze klanten. Door de kennis en ervaring die onze elektriciens hebben, kunnen wij iedere klus klaren. Zo bent u er altijd van verzekerd dat uw elektra op de juiste manier wordt aangelegd.

Ook wanneer er een wijziging nodig is in uw stroomnetwerk kunnen wij u helpen. Bij dit soort klussen is het belangrijk om goed na te denken over de groepen, stopcontacten en de belasting. Wanneer er veel apparaten op één groep zijn aangesloten, kunnen er problemen veroorzaakt worden, en dit willen we ten alle tijden voorkomen. Het is daarom verstandig om een expert in te schakelen die er verstand van heeft en u optimaal kan helpen met uw elektra.

Onze vakmannen kunnen u hierin adviseren en vervolgens ook helpen met de aansluitingen. Wij zullen samen met u de situatie en wensen bespreken, zodat we tot een goede oplossing kunnen komen. Ook wanneer u buitenshuis elektra aan wilt laten leggen, kunnen wij u ondersteunen. Twijfel dus niet en schakel ons direct in voor uw elektra klussen. Wij sturen u direct één van onze ervaren elektriciens op.

Veelgestelde vragen over Elektricien Amersfoort

Met welke elektra diensten kunnen jullie mij helpen?

U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van elektra.

  • Denk maar aan het repareren en/of vervangen van schakelaars en stopcontacten. 
  • Het installeren van verlichtingssysteem. 
  • Het aanpassen en/of vervangen van volledige elektriciteitsinstallaties.
  • In kaart brengen van uw huidige elektra installatie.
  • Het volledig vernieuwen of aanpassen van uw meterkast. 

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze lokale elektriciens u komt helpen. Bel ons op 085 1234 5678

Waarom kiezen voor Elektricien Amersfoort?

Wij zijn al jaren dé elektricien van Amersfoort. Bij ons kunt u erkende elektriciens verwachten die kwaliteit leveren. Verder denken ze aan uw veiligheid en zijn ze verzekerd. Het is daarnaast ook fijn dat ze expert zijn op het gebied van elektra en u snel kunnen helpen. Wij worden al jaren benaderd als dé expert op gebied van elektra in Amersfoort en omgeving. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Twijfel er dan niet aan om ons te contacteren.

Wat zijn jullie precies?

Wij kunnen uw hulpmiddel zijn. De snelste en meest voordelige oplossing om uw elektra apparatuur weer aan de praat te krijgen. Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze lokale elektriciens u komt helpen. Bel ons op 085 1234 5678

Wat zijn jullie tarieven?

Dit is verschillend en hangt van uw situatie af. Het ligt aan verschillende factoren, zoals of er nieuwe onderdelen gebruikt worden en/of er iets vervangen of aangepast wordt. Ook hoe lang een afspraak duurt, speelt een rol. We kunnen u wel verzekeren dat onze prijzen 100% eerlijk berekend worden en dat wij op basis van een transparante werkwijze werken. Heeft u vragen hierover? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Wij staan u graag te woord. Bel ons op 085 1234 5678

Wat moet ik doen bij een stroomstoring?

Bij een stroomstoring kunt u voor een bepaalde tijd geen gebruik meer maken van uw stroom. Om de storing te verhelpen moet u wel weten wat er precies mis is. Het kan zijn dat er een algehele storing is, maar de kans bestaat ook dat het één van uw apparaten is die de stroomstoring in uw woning heeft veroorzaakt. U doet er goed aan om de volgende stappen te volgen bij een stroomstoring:

Controle: Om te kijken of het een lokaal probleem is, kunt u een kijkje nemen in uw meterkast. Het eerste wat u checkt, is of al uw groepenschakelaars zijn ingeschakeld. Als u nog een stoppenkast heeft, moet u controleren of de smeltzekeringen nog wel in orde zijn. Als daar niks mee aan de hand is, kijkt u naar de hoofdzekering. Als deze defect is, moet u een elektricien inschakelen om deze storing te verhelpen. 

 

Apparaten controleren: Om de oorzaak van uw storing te achterhalen, moet u eerst kijken onder welke groep of stop uw probleem valt. Als u dit weet te achterhalen, haalt u de stekker van alle apparaten uit het stopcontact en schakelt u de stroom op de betreffende groep weer in. Vervolgens steekt u alle stekker weer 1 voor 1 in het stopcontact. Als de stroom uitvalt bij een bepaalde apparaat, dan weet u dat dat de boosdoener is. 

 

Aardlekschakelaar: Als de controle u niet verder heeft geholpen, kan het ook aan de aardlekschakelaar liggen. Als deze aanstaat, kunt u de testknop gebruiken om te testen of er wel echt een storing is. Als de aardlekschakelaar uit staat, kunt u deze eerst proberen aan te zetten. Als die meteen weer uitvalt, is het een lokaal probleem.

 

Elektricien oproepen: Lukt het u niet om uw stroomstoring zelf te verhelpen? Het is dan aangeraden om een elektricien in te schakelen. We raden u ten zeerste af om zelf met de stroom te prutsen. Dit kan namelijk een gevaarlijke situatie als gevolg hebben. Een erkende elektricien weet exact hoe die een storing moet oplossen en als het nodig is, legt onze expert een extra groep aan om de hoeveelheid stroom optimaal te kunnen verwerken. De kans op een toekomstige stroomstoring wordt hierdoor veel kleiner.

Zijn jullie ook in de avond bereikbaar?

Ja, wij staan dag en nacht voor u klaar! In veel gevallen gebeuren storingen op vervelende momenten. In de avond bijvoorbeeld, als het juist belangrijk is dat de elektriciteit het doet. Gelukkig zult u hier niet lang last van hebben op het moment dat u in de regio Amersfoort woont. Wij staan namelijk ook ’s avonds voor u klaar!

Kunnen jullie ook buiten elektra aanleggen?

Ja, onze ervaren elektriciens beschikken hier veel ervaring over. Wij raden het u aan om uw buiten elektriciteit door een professionele elektricien te laten aanleggen. Dit is omdat bij buiten elektra het meer kennis over schakelingen vergt. Er zijn veel verschillende schakelingen, waardoor er veel mis kan gaan bij het aanleggen en kiezen van de juiste schakelaars, stopcontacten en kabeldozen. Het is dus erg belangrijk dat u een echte expert inschakelt om dit op een professionele manier voor u te doen. 

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen. Bel ons op 085 1234 5678

Kan ik ook mijn groepenkast laten uitbreiden?

Ja, dit is zeker mogelijk. Als u onlangs een wasmachine of droger heeft aangeschaft, is het mogelijk dat u een groepenkast moet gaan uitbreiden. Als het kan, kunnen wij uw groepenkast een groter bereik geven. Wij kunnen dan een nieuwe groep plaatsen of een extra kastje monteren, zodat u meer spanning kunt gebruiken. Deze klus kunt u het beste laten uitvoeren door een erkende elektricien van Elektricien Amersfoort. Wilt u meer informatie over het uitbreiden van uw groepen? U kunt denken aan het plaatsen van een aardlekautomaat of uw zekeringen vernieuwen. Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder! 

Leggen jullie ook buiten elektra aan?

Zeker, naast de werkzaamheden die wij binnen verrichten kunnen wij u ook helpen om elektra buitenshuis aan te leggen. Natuurlijk zorgen wij er altijd voor dat alles netjes wordt afgewerkt en dat alles veilig is aangesloten.

Een greep uit onze werkzaamheden

laagste prijs  Aardlekschakelaars

laagste prijs  Elektra aanleggen

laagste prijs  Buitenverlichting

laagste prijs  Stoppenkasten

laagste prijs  Stroomstoringen

 

laagste prijs  Meterkasten

laagste prijs  Renoveren van elektra

laagste prijs  Bekabeling

laagste prijs  Installaties

laagste prijs  Stopcontacten plaatsen

 

Kiezen voor Elektricien Amersfoort?

Altijd Bereikbaar

Direct een monteur

Lokale elektriciens

Jarenlange ervaring

Telefonisch contact

Call Now Button