Perilex aansluitingen

 

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Amersfoort?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Wat Is een perilex stekker precies?

Een perilex is een stekker dat apparaten van meer stroom kan voorzien dat een normale stekker. Hierdoor worden perilex gebruikt om grootgebruiker te voorzien van stroom. U kunt hierbij denken aan een airconditioner of een oven. Dit soort apparaten hebben meer stroom nodig dan een lamp bijvoorbeeld nodig heeft. Nu is het wel zo dat veel grootgebruikers nu ook een 1-fase variant heeft. Wanneer je een perilex gebruikt is dat 3-fase. Een inductiekookplaat heeft een 1-fase variant. Dat is een staande kookplaat dat geen installatie nodig heeft. U kunt er echter wel vanuit gaan dat het minder kwaliteit is dan wanneer u een perilex gebruikt.

Onze elektriciens raden aan om niet zelf een perilex aan te sluiten

De reden waarom het niet aangeraden wordt is vanwege dat de risico er altijd is. Wanneer u niet de kennis en ervaring hebt wat nodig is, kan altijd wat fout gaan. U kunt een stroomstoring veroorzaken, een stroomschok krijgen of een kortsluiting ontstaat wanneer je niet voorzichtig bent. Onze elektriciens hebben de juiste kennis en ervaring om het zonder risico voor u te doen. Dit doen ze zorgvuldig en met precisie. Tot het heden is het zo dat een elektricien alleen een klus mag doen wanneer de persoon in kwestie is afgestudeerd in elektra. Zo weet u zeker dat niks fout gaat als het voor u wordt gedaan.

Perilex stekker
Perilex aansluiting laten aanleggen

Wat zijn de gemiddelde kosten wanneer u een perilex wilt aansluiten

Kosten van een perilex kunnen extreem verschillen. Als eerste gaat u willen bedenken of u het zelf gaat doen of het gaat laten doen. Heeft u een 1 fase groepenkast? Daar kunt u geen perilex aansluiten vanwege dat een perilex stekker een 3 fase groepenkast nodig heeft. Indien dat het geval is kunt u ervoor kiezen om over te stappen naar 3-fase. Daar zitten wel extra kosten aan. U gaat dan natuurlijk een perilex willen aanschaffen. Deze kosten gemiddeld tussen de €10 en €20. Als u dat heeft gedaan gaat u kiezen tussen een perilex stopcontact of wandcontactdoos. Als het een stopcontact wordt betaald u tussen de €7 en de €10 en wanneer u voor een wandcontactdoos kiest wordt het tussen de €14 en €25.

Onze elektriciens willen dit graag voor u doen aangezien het veiliger is. Als u woont in Amersfoort of binnen een radius van 30 Km rondom Amersfoort dan helpen wij u graag! Wij werken samen met https://perilexaansluiten.nl/

Call Now Button