3 Fase aansluiting

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare elektricien in Amersfoort? Dan staat Elektricien Louwmans voor u klaar!

Stroomstoringen en kortsluiting

Direct een elektricien beschikbaar

Ervaren elektriciens 24 uur per dag

trustoo reviews

In Nederland komt de elektriciteit via 3 verschillende stromen binnen. Dit heet een 3 fase aansluiting. Via 3 kabels (fasen) wordt er 230 volt binnengebracht. De 3 fase aansluiting is handig als u apparaten hebt met een hoger energieverbruik, zoals wasmachines en drogers. U kunt uw energieverbruik verdelen over de 3 fasen, waardoor u minder hogere rekeningen ontvangt. Bent u op zoek naar een elektricien in Amersfoort? Neem dan contact op met ons op! wij staan garant voor kwaliteit en scherpe prijzen!

Wat is een 3 fase aansluiting?

Sinds de jaren ’80 is er een 3 fase aansluiting in Nederland. Dit is de standaard voor bedrijven en huishoudens. 3-fase aansluiting is een stroomtoevoersysteem waarbij elektriciteit via drie gelijke fasen (spanningsverschillen) wordt geleverd. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen storingen ontstaan en is daarom veiliger. 3 fase aansluiting is ook efficiënter dan een enkelvoudige fase-aansluiting.

1 fase aansluiting

Veel huizen zijn aangesloten op een enkele fase-aansluiting. Dit is een aansluiting waarbij de stroom via twee stroomkabels binnenkomt. Deze twee draden bestaan uit de fasedraad en de nuldraad. Bij een 1 fase aansluiting staat er spanning op het stopcontact, het verschil van de spanning zit in de fasedraad en de nuldraad. Een 1 fase aansluiting is geschikt om te gebruiken voor kleinere apparaten die tot 230V gebruiken.

3 fase aansluiting in Amersfoort
Elektricien Louwmans Amersfoort

Elektricien Amersfoort, dé betrouwbare elektricien!

Elektriciteit heeft geen tijd of meter waarin het rekening houdt met bepaalde tijden van de dag. Wanneer je storing of een andere elektriciteitsprobleem heeft komt dit vaak op een ongewenst moment en dan wilt u dit natuurlijk het liefst direct opgelost hebben. Elektricien Amersfoort is 24 uur per dag bereikbaar. Vaak zullen we van te voren telefonisch het probleem proberen te achterhalen voordat we bij u langs komen. In de meeste gevallen zijn de problemen zo opgelost, maar wanneer we het samen niet kunnen oplossen komen we gewoon bij u langs. Voor elektricien Amersfoort is geen enkel probleem te groot of te klein. Wanneer u elektricien Amersfoort inschakelt weet u zeker dat u 24/7 een betrouwbare partner heeft waar u altijd op terug kunt vallen.

Voorbeelden van spoedgevallen:
– Stroomuitval
– Overbelasting van de meterkast
– Kortsluiting
– Slopen in de elektrische installatie

Heeft u één van de bovengenoemde problemen en is het midden in de nacht? Geen probleem! Bel ons direct op zodat wij u kunnen helpen met het probleem op te lossen. We proberen het eerst telefonisch op te lossen en als dat niet lukt komen we direct naar u toe!

Heeft u een storing of een vraag?

Neem contact op met een installateur.

Trustoo Elektricien Louwmans
Theo op Trustoo.nl

Prima elektricien!! Diverse werkzaamheden uit laten voeren. Nette offerte, komt de gemaakte afspraken na. Levert keurig en zeer net werk.

Johan op Trustoo.nl

Hele fijne services! Vriendelijk geholpen en goed meegedacht met de werkzaamheden. Volgende klus zeker weer naar Elektricien Louwmans

Nasek op Trustoo.nl

Ongelooflijke vakman, die enorm veel kennis heeft van elektra. Voor meerdere klussen ingehuurd en alles verliep vloeiend.

Megan op Trustoo.nl

Wat een super bedrijf. Zit je gedeeltelijk zonder stroom dus gebeld en er was binnen een half uur iemand ter plaatsen.

reviews

Vincent
1 review

Geholpen met het aansluiten van inductie fornuis perilex. Konden zelfde dag nog terecht. Prijzen waren vooraf duidelijk. Goede service en vakmanschap.

Melissa
1 review

Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Onze groepenkast is vervangen en ziet er heel strak uit. Prima werk verricht dit elektra bedrijf is zeker aan te raden.

Stuart
141 review

De elektriciens zijn vriendelijk en betrouwbaar! Ze zijn heel aardig en legde alles netjes uit wat ze precies deden met de meterkast.

Hans
1 review

Kabelbreuk in onze tuin was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Hierdoor zaten wij niet dagen gedeeltelijk zonder stroom. Prima service.

Neem contact op met onze elektricien in Amersfoort.

Wij staan 7 dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Gratis offerte
24/7 Bereikbaar
Advies op maat
Snel op uw locatie
Professionele elektromonteur

Call Now Button